Followers

Sunday, 15 December 2013

Bubur Kacang Hijau dengan Durian

Durian dh ade, kacang hijau dh ada, bolehla buat bubur santan. Patutnya nak buat malam tadi dengan mak. Disebabkan mak kurang sihat dan saya pun tidur awal, tak dapatlah buat semalam. Bukan mak je yg tak sihat, abah dan kak long pun sama. Pagi ni bangun, demam berjangkit dengan nawfal pulak. Untuk elak naqib dan saya berjangkit sama, disebabkan ayah nya pun berjangkit jugak dah, saya pun cepat-cepatla telan omega guard shaklee mlm smlm dan pagi tadi serta SR vitamin c lepas lunch tadi. Naqib dah tidur, bolehla saya mulakan misi bubur kacang hijau dengan durian saya. Nanti saya sertakan resepi dan gambarnya bila dah siap ye kawan-kawan.

~Vitamin Hatiku~

Friday, 13 December 2013

SHAKLEE OMEGA GUARD BANTU MASALAH ASMA@LELAH

Omega Guard atau minyak ikan merupakan supplement yang dapat membantu masalah kesihatan pesakit asma@lelah.